Ochrana osobných údajov
Kliknutím na príslušné políčko webovej stránky udeľujete spoločnosti Kaleidoscope Excursions S.L.L., so sídlom na c/ Son Toells 34, 4, Izda. 070 15 Palma de Mallorca, Španielsko. S IČO: B 57658841, (ďalej len „spoločnosť Kaleidoscope Excursions“) v súlade s ustanovením § 11 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) súhlas na spracúvanie vašich osobných údajov uvedených vo formulári po celú dobu existencie webovej stránky, a to na nasledujúci účel:
1. Zasielanie ponúk výletov a služieb poskytovaných spoločnosťou Kaleidoscope Excursions alebo jej obchodnými partnermi a vykonávanie marketingových prieskumov
Spoločnosť Kaleidoscope Excursions týmto vyhlasuje, že Vaše osobné údaje použije len na vyššie uvedené účely.
Poučenie:
1. Poskytnutie vašich osobných údajov je dobrovoľné a spoločnosť Kaleidoscope Excursions ako prevádzkovateľ nemá právny nárok na ich získavanie.
2. Ochrana vašich osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona o ochrane osobných údajov, pričom vaše práva sú upravené najmä v § 28 zákona o ochrane osobných údajov.
3. Osobné údaje, ktoré poskytnete spoločnosti Kaleidoscope Excursions prostredníctvom formulára musia byť pravdivé, a v prípade ich zmeny ste povinný o ich zmene bezodkladne informovať spoločnosť Kaleidoscope Excursions..
4. V prípade neaktuálnosti Vami poskytnutých osobných údajov, po splnení účelu, po podaní námietky alebo v prípade odvolania Vášho súhlasu so spracúvaním osobných údajov budú tieto osobné údaje zlikvidované.
5. Tento súhlas so spracúvaním osobných údajov máte právo kedykoľvek odvolať

Cookies
Čo je to súbor cookie?
Súbory cookies sú textové súbory, ktoré obsahujú malé množstvo informácií, ktoré sa pri návšteve webovej stránky stiahnu do Vášho počítača. Súbory cookies sú užitočné pretože slúžia najmä k analýze návštevnosti našich stránok a k zaisteniu vyššieho komfortu pri používaní našich webových stránok (zapamätať užívateľa pre ďalšiu návštevu). Súbory cookies nemôžu preskúmavať Váš počítač alebo iné zariadenia alebo čítať v nich uložené dáta. Rozoznávame tzv. „dočasné cookies“, ktoré sa aktivujú vždy pri návšteve webovej stránky a po ukončení jej prehliadania sa automaticky zmažú a tzv. „trvalé cookies“, ktoré zostávajú uložené v počítači alebo v inom zariadení aj po skončení prehliadania webovej stránky.
Aké druhy cookies používame?
Na webovej stránke používame len tzv. funkčné cookies, ktoré si pamätajú Vašu voľbu za účelom zlepšenia Vášho komfortu pri používaní webových stránok. Tieto cookies si pamätajú Vaše rozhodnutia, ktoré na stránke robíte (napr. zapamätajú si Vášu preferovanú destináciu ). Tieto súbory cookies si môžu tiež zapamätať zmeny, ktoré ste urobili napr. vo veľkosti alebo type písma. Údaje, ktoré tieto súbory cookies zhromažďujú, sú anonymizované a nemôžu sledovať Vaše aktivity prehľadávania na iných webových stránkach.
Ako odmietnem a odstránim súbory cookies?
Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť nájdete na webovej stránke www.AllAboutCookies.org.
Pamätajte, že ak odmietnete používanie súborov cookies, budete môcť aj naďalej navštevovať naše webové stránky, ale niektoré funkcie nemusia fungovať správne. Používaním tejto webovej stránky súhlasíte, že do Vášho zariadenia môžeme umiestniť jednotlivé súbory cookies.
Zmena týchto pravidiel
Akékoľvek zmeny týchto pravidiel budú zverejnené na webovej stránke a preto odporúčame, aby ste tieto Pravidlá ochrany súkromia a cookies pravidelne kontrolovali.
Dátum poslednej aktualizácie: 23.11.2014